November.

Seasonal approach.       ¥3,500+Tax

Champagne
シャンパン

Avocado sauce with caviar and green papaya salad
キャビアと青パパイヤのサラダ仕立て アボカドのソース

Autumn fruit appetizer
秋のフルーツアペタイザー

Persimmon and citrus soup Yogurt and milk foam
Served with kuki Hoji tea ice cream
和歌山県産平種無し柿とオレンジのスープ ヨーグルトとミルクフォーム一保堂茶舗のくきほうじ茶で作ったアイス

Shinano Dolce and Speculos
with Gorgonzola ice cream
シナノドルチェとスペキュロス ゴルゴンゾーラのアイス添え

Strawberry Cremedange
ゆめのかのクレメダンジュ

Atemputu
アテムプトゥ
|タルト|生チョコ(ガナッシュ)|マドレーヌ|マカロン|パウンド| |コーン|チョコケーキ|フルーツポンチ|

ご予約はこちらから